
# Ingredienser:
1 kylling 
Marinade:
1 rød chili 
2 fed hvidløg 
1 citron 
1 spsk (oliven)olie 
1 tsk timian 
½ spsk honning 
salt og peber 
Serveres med brød. 
* 
Tilberedning:
Parter kyllingen i 6-8 lige store stykker. 
Flæk chilien og fjern kernerne. Snit den fint. 
Pil hvidløgene og hak dem groft. 
Pres citronen. 
Rør chili, hvidløg, citronsaft, olie, timian og honning
sammen.
Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad sammen med marinaden
og lad dem marinere mindst tre timer. 
Vend kyllingestykkerne et par gange, så marinaden fordeles
overalt på kyllingestykkerne. 
Steg kyllingen i ovnen ved 200°C
i ca. 1 time. 
Øs væde fra fadet over kyllingestykkerne et par gange under
stegningen. 
Server brød til og dyp det i skyen fra kyllingerne. 
 
 ...........................................................