1 kg kylling skåret i 10 - 12 stykker 
salt og peber 
1 tsk  sukker 
1 spsk  karry 
3-4 spsk  olie 
3 kartofler skrællet og skåret i tern 
2 fed hvidløg finthakket 
1 spsk  hakket citrongræs 
1 løg skåret i små stykker 
2 ½ dl stærk vietnamesisk sauce 
4 ½ dl hønsekødsbouillon eller suppe 
4 ½ dl kokosmælk 
3 laurbærblade 
1 gulerod i skiver 
2 spsk  fiskesauce
 
Gnid kyllingestykkerne med en blanding af salt, peber, sukker og karry 
og lad dem trække i mindst 1 time. 
Varm olien op på en stor pande og steg kartoffelternene i 3-4 minutter, 
til de er brune - de behøver ikke at blive gennemstegt på dette trin. 
Tag kartoffelternene op i en skål og stil dem til side. 
Lynsteg hvidløg, citrongræs og løg i samme olie i ca. ½ minut. 
Kom kyllingestykkerne i og lynsteg i yderligere 2-3 minutter. 
Tilsæt stærk vietnamesisk sauce, suppe, kokosmælk og laurbærblade. 
Bring saucen i kog og kom så de forstegte kartoffeltern i sammen med 
gulerodsskiver og fiskesauce. 
Bland det hele grundigt, læg låg på og lad retten simre i 15-20 minutter, 
eller til kyllingestykkerne er helt møre. 
Rør rundt af og til, så der ikke er noget, der sætter sig fast på bunden 
af panden.