1400 g  kylling 
½ spsk  smør
1 spsk  stærk karry
1 stort æble
2 dl  bouillon
1 dl  cremefraiche 38% (eller kvarg)
 salt og peber
 evt. Maizena
Rens kyllingen og tør den godt både ud- og indvendig.  
Skær den i portionsstykker og brun stykkerne godt på alle sider i smør tilsat karry.
Skær æblet i små tern og tilsæt det kyllingen sammen med bouillon. 
Drys med salt og peber og lad kyllingen stege under låg i ca. 40 min., til den er gennemstegt.
Kog risene som angivet på emballagen.
Når kyllingen er færdigstegt, lægges stykkerne i et fad og holdes varme. 
Kom cremefraiche eller kvarg i gryden og kog saucen igennem. 
Jævn den om nødvendigt med Maizena. 
Smag til med salt og peber. 
Server kyllingestykkerne med sauce, kogte ris og mangochutney.