3-4 stk kyllingebryst 
4 stk bagekartofler 
1/8 smør 
3 tsk citronsaft 
1 tsk salt 
1 strøget tsk hvid peber 
2 tsk paprika 
3 tsk løgpulver
  
Kyllingestykker tøs op, rengøres, krydres med salt og peber og lægges i en bradepande.
Krydderierne blandes i smørret og det hele blandes godt sammen. 
Kom smørklatter på kyllingestykkerne og sæt dem i ovnen ved 200°C i ca. 2 timer. 
Se til kødet engang imellem, så det ikke "steger" tørt. 
Kom evt. lidt væde i bunden af bradepanden.
Resten af smørret gemmes til kryddersmør til kartoflerne.
Gør kartoflerne rene, rids dem og pak dem i alufolie. 
Stik evt. en kødnål i hver. 
Dette fordeler varmen bedre i kartoflerne.
Kartoflerne bages i ovnen ved 200°C i ca. 1 ½ time.