500 g  kyllingkød
 salt
 peber
 lidt olienolie eller smør til bruning
1-2 tsk  mild paprika
1 rød peberfrugt
3 dl  piskefløde
 Chilisauce efter smag
1 pakke kalkun bacon i tynde skriver
100 g  peanuts
Tænd ovnen på 200º. 
Skær kødet i fingertykke strimler, og vend dem i salt og peber. 
Brun dem i olien, og lad dem svitse 3-5 min. efter tykkelse. 
Krydr med paprika. 
Skær peberfrugten i strimler, og læg dem sammen med købet i et ovnfast fad. 
Pisk fløden til skum og smag til med chilisause. 
Skummet må gerne blive lyserødt. 
Kom det ovenpå kødet. 
Sæt retten i ovnen til overfladen er gylden, ca. 20 min. 
Steg imens baconen sprød, og læg dem på fedtsugende papir. 
Server retten med bacon og drys  peanuts på, ellers sæt dem i en skål ved siden af, så hver kan drys se på efter smag.