6 dl  løse ris 
9 dl  vand 
3 stykker kyllingebryst 
hvedemel til panering 
olie til stegning 
1 lille ds  ananasringe 
1 tsk  stødt ingefær 
1 spsk  sojasauce 
1 dl  vand og juice fra ananas 
1 spsk  majsstivelse 
1 dl  snittede mandler 
1 dl  rosiner 
 
Bring risene i kog i 9 dl  vand og lad dem koge i 12 minutter. under låg, 
Tag gryden af varmen og lad dem stå og trække. 
Kyllingebrysterne strimles, vendes i hvedemel og ristes gyldne og sprøde på panden i olie. 
Hæld ananasjuicen, ingefær, sojasauce, salt og peber samt ca. 1 dl  vand på panden og jævn saucen med majsstivelse. 
Til sidst smages retten til og tilsæt de findelte ananasringe, snittede mandler og rosiner.