1 kylling på ca. 1.2 kg 
2 tsk  salt 
2 spsk  olivenolie 
1 spsk  rosmarin 
citronbåde
 
Tag posen med indmad ud og skyl kyllingen. 
Den kyllingen midt over og skær gumpen og eventuelle fedtklumper væk. 
Gnid begge halvdele med salt og læg dem i et ovnfast fad med skindsiden opad. 
Dryp med olivenolie og drys med rigeligt rosmarin. 
Steg kyllingen ved 175ºC i ca. 45 minutter eller til den har fået farve 
og er gennemstegt. 
Del de halve kyllingestykker i mindre stykker og læg dem på et fad. 
Pynt med citronbåde og server straks. 
Forslag til tilbehør: 
Råstegte kartofler og spinat eller haricots verts. 
Hel spinat varmet i lidt cremefraiche smager dejligt til kyllingen. Til 4 
portioner tager du 250 gram hel spinat og varmer det med 1 ½ dl 
cremefraiche. Krydr med salt og paprika.