125 gram kyllingefilet 
 
Marinade: 
½ stilk citrongræs 
1 fed knust hvidløg 
½ tsk  sambal oelek 
2 tsk  citronsaft 
1 tsk  fiskesauce 
2 tsk  olie 
 
Desuden anvendes: 
2-3 forårsløg 
75 gram champignon 
2 spsk  ketchup 
2 spsk  cashewnødder
 
Skær kyllingekødet i strimler. 
Bland finthakket citrongræs, knust hvidløg, sambal oelek, citronsaft, 
fiskesauce og olie. Kom kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time. 
Kom olie i en wok, og varm det godt op. 
Svits kødet 2 - 3 minutter, under konstant omrøring. 
Snit forårsløg i tynde skiver. Gem nogle pæne toppe til pynt. 
Skær champignon i kvarte. 
Tilsæt grønsager, og nødder og lad retten stege endnu nogle minutter. 
Smag til med ketchup og fiskesauce.