
1 lille kylling, ca. 1300 g
1 løg
1 tsk ostindisk karry
50 g smør
1 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
200 g halverede, udstenede grønne vindruer
½ tsk groft salt
Tilbehør: 240 g groft brød eller 1 kg kartofler
 
Pil løget og del det i både.
Del kyllingen i 4 dele, og fjern skindet. 
Gnid stykkerne med karry, og brun dem i gyldent smør i en gryde. 
Tilsæt bouillon, løg og fløde og lad kyllingestykkerne stege ved svag varme og under låg, til de er møre, ca. ½ time. 
Tag stykkerne op på et serveringsfad, og hold dem varme. 
Er saucen for tynd, koges den ind. 
Kom druerne i, og lad dem koge ved svag varme i 2-3 min.
Smag saucen til med salt og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.