2 friske røde chilier 
400 gram kyllingebryst 
2 spsk  olie 
2 fed presset hvidløg 
½ tsk  spidskommen 
½ tsk  nelliker 
3 dl  kokosmælk 
1 dl  vand 
250 gram pillede rejer 
1 spsk  hakket frisk koriander 
3 spsk  cognac eller whisky 
 
Pynt: Svitset løg og friskrevet kokos
 
Hak chilierne fint og skær kyllingebrystet i mindre stykker. 
Opvarm en wok og slyng olien rundt. 
Svits hvidløg, spidskommen og nelliker i 30 sekunder. 
Tilsæt kokosmælk, vand og kyllingekød. 
Lad det simre i 10 minutter. Kom rejer, chili og koriander i og kog 
yderligere i 10 minutter. 
Smag til med spiritus og salt. 
Pynt med løg og kokos og server ris til.
  
Tips: stammer fra Seychellerne