
Enkelt, hurtigt og meget lækkert - Mormor vil blive glædeligt overrasket ... og måske spørge om opskriften. 1-0 til dig.
 
2 kyllingefileter 
saft fra ½ citron
2 spsk rosmarin
salt og peber
Agurkesalat:
½ agurk
1½ spsk sukker
½ dl hvidvinseddike 
salt og peber
Kold sauce:
1,5 dl yoghurt naturel
30 g mayonnaise (helst fedtreduceret)
1 lille bundt purløg
salt og peber
500 g små vaskede kartofler
½ salathoved
 
A.. Tænd ovnen og indstil den på 220°C. 
Kog kartoflerne i vand, tilsæt 1 tsk salt.
 
B. Dryp kyllingekødet med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingefileterne på et stykke bagepapir og stil det i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileterne har en centrumtemperatur på 75°C.
C. Skær imens agurken i tynde skiver. 
Bland sukker, eddike, salt og peber sammen i en skål og vend agurkeskiverne i.
 
D. Rør yoghurt, mayonnaise og hakket purløg sammen og smag til med salt og peber.
 
E. Skyl salaten og del den i grove stykker. 
Server kyllingekødet med agurkesalat, kartofler, kold sauce og sprøde skyllede salatblade.
 
NYD