Logo

Kylling på katalansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor skrabekylling på 1,5-2 kg
salt

Fyld:
200 g udstenede svesker
100 g tørrede abrikoser, udblødte
1 dl pinjekerner
2 dl sherry

Kyllingen krydres med salt og peber ud-og indvendig.
Fyldet kommes i kyllingen og lægges i en lille bradepande.
Overhældes med sherry.
Stilles midt i en 150 º varm ovn.
Steges i 2-2 1/2 time.
Serveres med ris eller aspargeskartofler og god hvedebrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber- og jordbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os