Logo

Kylling på katalansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor skrabekylling på 1,5-2 kg
salt

Fyld:
200 g udstenede svesker
100 g tørrede abrikoser, udblødte
1 dl pinjekerner
2 dl sherry

Kyllingen krydres med salt og peber ud-og indvendig.
Fyldet kommes i kyllingen og lægges i en lille bradepande.
Overhældes med sherry.
Stilles midt i en 150 º varm ovn.
Steges i 2-2 1/2 time.
Serveres med ris eller aspargeskartofler og god hvedebrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os