1 kg  kylling, 1 stor
 enebærkviste
 salt
 sort peber
1 ½ tsk  rosmarin
 smør
 
Sauce: 
 lidt bouillon
250 g  kantareller eller champignoner
 smør
1 løg
 persille
 salt
 peber 
Kyllingen tør op. 
En jerngryde fyldes halvt op med enebærkviste og sætte på en rist på nederste rille ind i en varm ovn 175 º.
 
Imens parteres kyllingen ud i 4-6 stykker, der med salt, peber og rosmarin letbrunes i smør på en stegepande, og derefter lægges kyllingestykkerne med skindsiden opad oven på enebærrene. 
Et låg lægges over gryden, og ved 225º på nederste rille letsteger kyllingestykkerne i 35 min. til de er møre. 
Stegepanden, som kyllingen blev brunet i , koger af med bouillon og evt. lidt piskefløde. 
Imens ordens svampene, væden fra dåse svampene hældes fra og anvendes ikke. 
Svampene hakkes let og steger i nogle minutter i lidt smør med lidt finthakket løg og smages til med salt, peber og klippet persille. 
De varme kyllingestykker anrettes i et fad, stegeskyen fra panden hældes over og svampene anrettes ved siden af.