500 g  hakket kyllingekød
2 fed knust hvidløg
80 g  frisk brødkrumme / rasp
1 tsk  reven citronskal
1 tsk  frisk citrontimian
1 letpisket æg
1 spsk  olivenolie
2 spsk  citronsaft.
 
Sauce: 
200 g  youghurt naturel
1 spsk  friskhakket mynte
skyllet, hakket skal fra ½ citron
Kyllingekød, hvidløg, brødkrumme / rasp, citronskal, timian, æg salt og peber blandes godt med hænderne. Hænderne fugtes, og blandingen formes med en spiseske til kugler og lægges på en beklædt bageplade. Afkøles i køleskab i 30 minutter.
Youghurt-mynte-sauce:
Alle ingredienserne blandes godt sammen.
Olien varmes op på en slip-let stegepande, og kødbollerne steges i hold, indtil de er gyldne på alle sider og gennemstegte.
drys ses med citronsaft og flyttes over på et serveringsfad og drys ses med mere salt.
serveres med youghurt-mynte-sauce.