4 stk kyllingebryst uden skind eller kyllingefilet
 saft af 2 lime eller 1 citron
1 spsk  olivenolie
8 hvedetortillas
1 dåse chilibønner
1 fed hvidløg
4 modne tomater
½ salatløg
1 frisésalat
2 modne avocado
2 spsk  cremefraiche
2 fed hvidløg
salt og peber
Skær kødet i strimler og mariner det i halvdelen af limesaften, salt og peber i ca. 20 minutter. 
Varm olien på en pande og steg kyllingestrimlerne møre. 
Varm chilibønnerne i en gryde og tilsæt hakket hvidløg.  
Fordel kylling og bønner på tortillaerne, rul dem sammen og varm dem i ovnen, til de er sprøde. 
Skær tomaterne i skiver og hak salatløget fint. 
Drys løgene over tomaterne. 
Skyl salaten og riv den i mindre stykker. 
Mos avocadoerne sammen med resten af limesaften og presset hvidløg.  
Tilsæt cremefraiche og smag til med salt og peber. 
Server tortillaerne med tomat, salat og avocado.