1 pakke kyllingefileter / kyllingebryst i strimler (ca. 300 gram) 
1 pakke frisk pasta 
¼ liter madlavningsfløde 
2-3 kopper frossen spinat 
1 bundt purløg 
Chili con carne krydderi 
eventuelt lidt salt 
 
Bland ca. 3 spsk  vand i chili con carne krydderiet i en skål. 
Mariner kyllingestrimlerne i chili con carne marinaden. 
Sæt vand over til pasta med en tsk  salt i. kom pastaen i det kogende 
vand og kog et minut (eller følg anvisningen på pakken). 
Si vandet fra. 
Steg kyllingestrimlerne i en gryde med lidt fedtstof. 
Når de er stegt færdige tilsæt da fløden og den optøede spinat. 
Klip da purløg og tilsæt det. 
Smag eventuelt til med lidt salt. 
Tilsæt til sidst pastaen og lad det varme i gennem. 
Servér med salat og flûte.