4 stk kyllingebrystfilet 
1 stor dåse ferskner 
1 rød peber (eller en snackpeber) 
salt og peber 
 
Karrysauce: 
25 g smør/margerine 
25 g hvedemel 
1 løg 
1 god tsk karry (er din karry mild så brug lidt mere) 
1 god tsk sambal olek (eller anden form for chili )
½ l vand evt. tilsat en smule bouillon 
salt 
Tilbehør: ris
  
Skær fersknerne i både, 4 både pr. halve fersken, og beklæd bunden af 
et godt ovnfast fad med disse, drys med salt og peber.
Varm noget olie i en pande, og brun kyllingebrystet lidt i det, og placer 
dem så oven på fersknerne. 
Krydr også disse med salt og peber.
Skær den røde peber i ringe, og fordel dem over kylling og ferskner. 
karrysauce: 
Start med at lave en smørbolle ved med fingrene at ælte smør og hvedemel 
sammen. 
Varm noget olie i en gryde, og svits finthakket løg. 
Når disse synes klare, tilsættes karry og chili og der svitses lidt igen.
Tilsæt vand og lad det koge op.
Tilsæt nu lidt efter lidt smørbollen, til konsistensen er saucet, men ikke 
alt for tyk, den skal jo også kunne stå i ovnen en rum tid uden at størkne 
helt til. 
Smag til med salt. 
Saucen hældes ud i fadet der sættes i en forvarmet ovn ved 225ºC, og 
står der i ca. 30 min (afhængig af hvor godt man har brunet sin kylling) 
Imens kan man koge nogle ris, til denne ret foretrækker jeg nogle af de 
mere aromatiske, der som alle ved passer fortineligt til karry. 
Tips: Det er meningen at retten skal være lidt stærk.