1 stort løg i skiver (ca. 5 dl)
6 store fed finthakket hvidløg
2 store laurbærblade
8 stk skindfrit kyllingebryst a 250 gram (med ben)
 
Sauce: 
2 ½ dl  tomatjuice
¾ dl  cider- eller hvidvinseddike
1 ½ tsk  salt
½ tsk  tørret, rød chili eller Tabascosauce
1 spsk  Dijonsennep
2 spsk  citronsaft
2 spsk  Worcestershiresauce
1 ½ dl  tomatketchup
Varm ovnen op til 150°C.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål. 
Tag en bradepande der er stor nok til at kunne rumme alle kyllingestykkerne i ét lag, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i den.
Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld saucen over dem.
Steg retten utildækket i ovnen i ¾-1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa)