
550 g kyllingefileter
0,5 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
200 g Buko Toscana 
Champignonsalat: 
225 g champignoner i tynde skiver 
150 g vilde ris kogte
100 g babyspinatblade
200 g honningmelon i tern
75 g rødløg finthakket 
2,5 spsk mælk 
Tilbehør: 
200 g landbrød
 
Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. 
Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider. 
Kom ca. 1 spsk ost på hver kyllingefilet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle. 
Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver kyllingefilet. 
Læg kødet i en bradepande og steg det midt i ovnen ca. 18 min. ved 200°C.
 
Champignonsalat: 
Læg champignoner, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.
Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og server den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.
 
Tips: For at få kogte vilde ris skal man koge 1,5 dl ris i 6 dl vand tilsat salt. Kog risene i 20-30 min. eller til de er møre.
Fryseegnet: Nej