2 kyllingefileter 
1 æg 
1 spsk mælk 
½ dl rasp 
friskrevet parmesan 
lidt peber 
olivenolie 
 
et par fintsnittede fennikler 
en håndfuld grønne oliven med sten 
1 skrællet citron i tynde skiver
salt 
olivenolie 
friskkværnet peber 
Tryk 2 kyllingefileter helt tørre. Giv dem et hurtigt bad i 1 æg pisket sammen med 1 spsk mælk. 
Derefter skal kødet vendes i en blanding af ½ dl rasp, friskrevet parmesan og lidt peber. 
Steg kyllingefileterne gyldne i rigelig olivenolie. 
De skal have omkring 4 minutter på hver side og ikke mere. 
Ellers bliver de tørre. 
Bland et par fintsnittede fennikler, en håndfuld grønne oliven med sten 
og 1 skrællet citron i tynde skiver. 
Smag til med salt, olivenolie og friskkværnet peber. 
Smør et par bruchetta med tapenade eller læg semi-dried tomater på. 
Servér til kyllingefileterne sammen med salaten.