4 kyllingebryst
2 æggehvider
1 æggeblomme
1 lille  tsk   boghvedemel
20 dampede grønne bønner
10 store blade basilikum
 
Salsa: 
2 modne mangofrugter
4 spsk  balsamicoeddike
2 tsk  chiliflakes
1 tsk  salt
4 spsk  frisk persille
1 spsk  citronsaft
Kom kyllingebrysterne i en foodprocessor med æg og boghvedemel.  
Kør det igennem til det er en ensartet fars. 
Hak de dampede bønner og kom dem i sammen med salt, peber og basilikum revet i små stykker. 
Kom evt. ½ fintskåren frisk, sød chili i. 
Formes til frikadeller og steges på en teflonpande i en lille  smule olie. 
Serveres med nye kartofler, mangosalsa og salat
Mangosalsa:
Skær frugten i tern. 
Det hele  blandes sammen i en skål og hviler 15 min. i køleskabet.