1 pæn stor friskslagtet kylling 
2 løg 
2 fed hvidløg 
1 rød peberfrugt 
1 gul peberfrugt 
2 spsk olie 
2 spsk middelstærk karry 
1 tsk koriander 
½ tsk stødt spidskommen 
1 tsk ingefærpulver 
1 knsp cayennepeber 
1-1 ½ tsk salt 
1 ds hakkede flåede tomater 
 
Tilbehør: 
Løse ris 
Bananer skåret i skiver og dryppet med citron 
Kokosmel 
Saltede jordnødder 
Chutney
  
Del kyllingen i mindre stykker og fjern skindet. 
Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. 
Skær peberfrugterne i strimler. 
Varm olien i en gryde eller sauterpande og kom løg, hvidløg og alle krydderierne ned i olien. 
Svits under jævnlig omrøring, til løgene næsten er møre. 
Tilsæt tomaterne med væde og lad det koge op.
Kom kyllingestykker og peberfrugter i gryderetten. 
Kog det småt ca. 45 min. under låg, til kyllingen er mør, spæd med lidt 
vand, hvis det ser tørt ud.
Kog risene og kom evt. lidt gurkemeje i kogevandet.