
Der er lidt afrikansk inspiration i denne kyllingegryde med
peanuts og spidskommen. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/stegetid: 25 min. Fryseegnet. 
#
2 hele kyllingelår (eller 4
overlår eller 4-6 underlår) 
1 spsk olie 
1 løg 
1 fed hvidløg 
3 spsk peanuts 
1 dåse hakkede tomater med
chili 
1-2 dl hønsebouillon (eller
vand) 
1 tsk. stødt spidskommen 
frisk koriander 
salt og peber 
Tilbehør: hvide eller brune
ris 
*
 
KRYDR kyllingelårene med salt
og peber, og brun dem i en gryde med olie. 
 
PIL løg og hvidløg, og hak
dem fint. 
Hak også de saltede peanuts
lidt. 
 
TAG kyllingelårene op, og
steg løg, hvidløg og peanuts et par min i gryden. 
Tilsæt hakkede tomater,
bouillon (eller vand) og spidskommen. 
Giv det et opkog, og læg
kyllingelårene i saucen. 
Lad retten simre under låg i
ca. 20 min. 
 
SMAG til med salt og peber,
og server med kogte ris. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin