4 kyllingelår (a 200 g) 
1 spsk   tørret oregano 
2 dl tykmælk 
1 bundt bredbladet persille 
50 g sesamfrø 
50 g rasp 
6 spsk   olie 
peber fra kværn 
salt 
Da kyllingelårene skal marinere i 3 timer, bør du gå i gang med denne ret i god tid.
Vask først kyllingelårene og tør dem. 
Så gnider du dem med oregano, salt og peber og lægger dem i et fad. Hæld tykmælk over, og lad dem marinere i 3 timer.
Forvarm derpå ovnen til 220°C, og hak persillen fint. 
Rist sesamfrøene et øjeblik på en tør pande, før du blander rasp og persille i.
Vend lårene i denne blanding.  
Placér dem i et lavt, smurt gratinfad og dryp olie over. 
Steg kyllingelårene 25-30 minutter i ovnen (varmluftsovn 200°C, gasovn trin 4) og servér dem med en frisk, grøn salat og groft brød.