12 stk 
3 strimler stribet bacon uden svær 
3 kyllingelevere, halveret, optøet hvis der bruges frosne 
3 store, mellemtykke skiver hvidt brød uden skorpe 
30 g blødt smør 
Dijon-sennep efter behag 
3 skiver cheddarost 
salt og peber 
lidt olie til pensling 
24 cocktailspid af træ, de 12 gerne med pynt 
Pynt: 
6 cherrytomater, halverede 
brøndkarsekviste 
Forvarm ovnen til 190°C. 
Stræk baconstrimlerne på et spækbræt ved hjælp af den sløve kant på en kniv, så de bliver dobbelt så lange. 
Skær hver strimmel i halve. 
Tør kyllingeleverne med køkkenrulle. 
Rul brødskiverne flade med en kagerulle. 
Smør den ene side afhver skive med smør og derefter med sennep efter behag. 
Dæk hver brødskive med en skive ost og skær derpå hver enkelt over på langs. 
Læg et kyllingeleverstykke på hver og krydr med salt og peber. 
Rul brødskiverne fast sammen. 
Vikl en baconstrimmel om hver og gør dem fast med 2 cocktailspid. 
Halver dem mellem cocktailpindene, så der bliver 12 portioner. 
Læg dem på en smurt bageplade og pensllet med olie. 
Bag dem i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og gennemvarme. 
Skift cocktailspiddene ud med nye. 
Træk en halv tomat på hver pind og server brødrullerne rygende varme, pyntet med brøndkarse.