500 g hakket kyllingekød 
1 brev flødelegeret hønsekødsuppepulver 
2 spsk  olie 
2 store løg i skiver 
2 store kartofler i 2 cm. tern 
4 gulerødder i 1 cm. skiver 
2.5 dl  hvidvin 
7.5 dl  vand 
3 dl  piskefløde
  
Kyllingekød og suppepulver røres sammen i en skål. 
Spiskefulde af farsen formes til boller.
Olie varmes i en tykbundet gryde. 
Svits bollerne for jævn varme i et enkelt lag i 5 min., eller til de er 
brunede på alle sider. 
Tages op og afdryppes på køkkenrulle.
Kom løg, kartofler og gulerødder i gryden. 
Svits under omrøring for jævn varme i 5 min., eller til de er let brunede. 
Tilsæt vin, vand og fløde. 
Læg kyllingeboller tilbage i gryden og bring i kog, varmen dæmpes, og 
gryderetten simrer uden låg i 20 min, eller til grønsager er møre og saucen 
kogt ind og jævnet. Rør jævnligt.