
 
Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx
nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er
naturligvis helt gratis. 
(6 pers.) 
 
# Ingredienser
350 g kogt, koldt kyllingekød
250 g dybfrosne ærter
250 g dybfrosne majs
250 g champignoner
1 strimlet salathoved
Tilbehør: flute. 
Mango sauce
3½ dl cremefraiche
18 %
3-4 spsk
sød mango chutney
salt
½ tsk det tredie krydderi
evt. citronsaft
Pynt: hakket mango chutney. 
* Fremgangsmåde 
Skær kyllingekødet i store terninger. 
Kog ærter og majs i letsaltet vand 5 min. Afkøl dem. 
Skær rensede champignoner i skiver. 
Arranger det hele stribevis på et fad. 
 
Hak mangoen fint med en kniv eller i persillekværn. 
Bland det hele sammen og smag saucen til.