200 g brune eller parboiled ris 
½ l. bouillon eller suppe fra kyllingen 
1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
2 mellemstore tomater 
400 g kogt kyllingekød 
2 spsk  olivenolie 
1-2 spsk  æbleeddike 
1 tsk  friskhakket timian 
1 tsk  friskhakket rosmarin 
½ tsk  mild paprika 
lidt friskmalet peber 
2 tsk  friskhakket purløg
 
Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen. 
De afkøles de er kogt færdige.
Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs. 
De blancheres i kogende med salt i 5 min.
Afkøles og skæres i tynde strimler på tværs.
Tomaterne flås og skæres i små både.
Kyllingekødet skæres i små firkanter.
Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål.
Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med 
dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.