300 g  kogt eller stegt kylling
150 g  bacon
125 g  svampe eller champignons
1 spsk  olivenolie
2 stilkebladselleri
100 g  blandet salat 
50 g  cashewnødder
 
Dressing: 
1 ½ dl  tykmælk
1 skalotteløg
½ tsk  paprika
salt og peber
Skær kyllingen i strimler. 
Steg baconen sprød på en tør pande. 
Lad det afdryppe på fedtsugende papir. 
Rens svampene og skær dem i skiver. 
Steg dem i olien i 2 min., til de har fået farve. 
Skær selleri i fine skiver. 
Riv salaten i mindre stykker. 
Bland kyllingekød med bacon, svampe, selleri og salat i en serveringsskål.  
Til dressingen røres tykmælken med finthakket løg og paprika. 
Smag til med salt og peber. 
Server dressingen til salaten, der drysses med cashewnødder.