
Denne kyllingesalat har en frisk marinade. 
 
400 g kyllingefilet
1 salatløg i små både
100 g selleri i julienne (strimler)
2 store gulerødder i julienne (strimler)
1 porre i ringe
100 g bønnespirer
 
Marinade:
2 spsk æblecider
1 spsk akaciehonning
1 spsk olie
1 spsk rødvinseddike
 
Tilbehør: Grovbrød og fintsnittet purløg
 
Kog kyllingefileterne i ca. 15 min. 
Lad dem køle af og skær dem i strimler.
Bland en marinade af æblecider, honning, olie og vineddike. 
Smag marinaden til med salt og peber.
Vend løg, selleri, gulerødder, porrer og bønnespirer sammen. 
Vend marinaden i sammen med kyllingekødet.
Lad salaten trække min. 1 time inden servering. 
Pynt med hakket purløg eller fintsnittet porre. 
Server salaten med et groft madbrød.
 
Tips: Husk bønnespirerne også skal skylles.
Der kan anvendes kalkunkød i stedet for kylling. 
 
Grønsager pr. person: ca. 100 g