200 g  soltørrede tomater i olie
50 g  sorte oliven
500 g  kyllingefilet uden skind
50 g  frisk brødkrumme
2 spsk  hakket persille
125 g  mayonaise
2 spsk  friskstrimlede basilikumblade 
2 tsk  pesto
Kom de soltørrede tomater og oliven uden sten i en foodprocessor og blend det til en grov puré. 
Smag til med salt. 
Skær kyllingekødet i 2 ½ cm tern og læg dem i en skål.  
Bred tomat-olivenblandingen over og mariner kødet i køleskab natten over. 
Forvarm ovnen til 200°C. 
Smuldr brødet, bland det med persille og krydr med salt og peber. 
Sæt 2 stykker kylling på 1 cocktailpind, 24 pinde ialt. 
Vend dem i brødblandingen. 
Læg pindene på en smurt bageplade og steg kødet i ovnen ca. 10 minutter. 
Bland mayonnaise, basilikum og pesto og smag til med salt og peber. Server kyllingen varm med basilikum mayonnaisen.