500 g kyllingefilet 
½ tsk garam masala 
½ spsk olie 
8 tynde bambuspinde 
salt 
Sauce: 
25 g smør 
4 små knust fed hvidløg 
2 tsk revet ingefær 
1 tsk garam masala 
4 dl grønsagsbouillon 
3 spsk hvedemel 
4 spsk vand 
300 g kvark 
1 tsk paprika 
salt og peber 
Skær kyllingekødet i pæne stykker og fordel del på de udblødt spid og drys med garam masala. 
Pensl en grillpande og steg 4 spid ad gangen i 4 min på hver side. 
Drys med salt og lad dem hvile i 10 min. tildækket. 
Saucen: 
Smelt smør i tykbundet gryde og svits hvidløg, ingefær og garam masala ½ min. 
Tilsæt bouillon og lad det koge i 5 min.
Jævn med meljævning og kvarken. 
Tilsæt krydderier og server kyllingespiddene til gerne med jasminris.