
#
500 g hakket kylling eller kalkun 
1 finhakket løg 
3 spsk peanutbutter 
1 dl rasp 
1,5 dl mælk 
1 spsk citronsaft 
1 spsk honning 
1,5 tsk salt 
friskkværnet peber 
12 træspid 
Eksotisk salsa: 
1 nektarin 
½ mango 
¼ honning- eller netmelon
½ rød chili 
saft fra ½ citron 
1 spsk honning 
evt. hakket frisk koriander 
Tilbehør: ris 
 *
Læg spiddene i vand. 
Bland farsen grundigt sammen. 
Form med våde hænder 12 aflange pølser eller små frikadeller. 
Steg kødbollerne, og sæt dem på spiddene bagefter, eller stik dem på spiddet rå, og grill dem derefter forsigtigt over svag varme, til de er gennemstegte. 
Skær nektarin, mango og melon i små tern. 
Fjern kernerne fra chilien, og skær den i små tern. 
Bland citronsaft og honning, og hæld det over frugten. 
Spis spiddene med ris og eksotisk salsa.