
1 poulard, ca. 1,4 kg 
4 spsk olivenolie 
salt og peber 
lidt stødt koriander 
lidt stødt kanel 
½ tsk gurkemeje 
2 fed hvidløg 
2 løg 
2 karotter 
frisk koriander og persille, ½ bdt. af hver, hakket 
4 dl fjerkræfond 
2 ferskner 
¼ dl rosenvand 
1 tsk paprika, edelsüss 
 
Del poularden i 4 til 6 dele. 
Varm olien op i taginen, og brun poularden heri. 
Rør krydderierne i, så de fordeles på kødet. 
Pil hvidløg og løg, og hak dem. 
Skræl karotterne og riv dem. 
Kom det hele ned til poularden, og vend krydderurterne i. 
Hæld fjerkræfond ved, og lad det hele simre under låg i ca. 50 min. 
Overhæld fersknerne med kogende vand og flå dem. 
Halver frugterne, tag stenen ud, og skær frugtkødet i både. 
Aromatiser det med rosenvand og kom det ned til poularden, ca. 5 min før den er færdig. 
Server taginen drysset med paprika.