
1 løg 
1 tomat 
1 kylling, ca. 1,2 kg 
2 spsk olivenolie 
2 tsk peber 
1 tsk gurkemeje 
1 1 /2 tsk salt 
1 bdt. frisk koriander, hakket 
25 g sorte sesamfrø 
130 g linser 
300 g daggammelt brød 
 
Pil løget, og skær det i ringe. 
Overhæld tomaten med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær den i mindre stykker. 
Skær kyllingen i 4 til 6 dele. 
Varm olien op i ,en tagine eller stegegryde og svits løgringe og tomat heri. 
Kom kyllingestykker og krydderier i, og lad det stege i ca. 6 min. 
Hæld 1 ½ l vand ved og rør koriander i. 
Lad det simre under låg i ca. 40 min, til kødet er mørt. 
Skyl linserne, og lad dem dryppe af. 
Kom dem så i taginen, og lad det hele stege videre i 30 min. 
Skær brødet i tern og rist det sprødt sammen med sesamfrøene.