
 
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 fennikel
1 bundt asparges
1 rødløg
½ bundt frisk basilikum
1 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
1 chili
2 appelsiner
2 kyllingebryster eller unghanebryster
1 spsk rapsolie
2 spsk soja
salt og peber 
*
Skyl alle grønsager. 
Skær peberfrugt, fennikel, asparges og rødløg i aflange strimler. 
Hak basilikum, hvidløg, ingefær og chili fint. 
Tilsæt reven skal og saft fra appelsinen 
Skær kyllingebrysterne i aflange strimler, og vend med urte-appelsin-blandingen. 
Lad dem marinere i 5 minutter. 
Sæt en wokgryde eller en stor pande på komfuret, 
Kom en smule olie på panden, lad den blive varm, og steg derefter kyllingestykkerne i den varme olie. 
Steg de snittede grønsager på den samme pande. 
Vend alle ingredienserne med soja, når de er stegt. 
Smag til med salt og peber. 
Tips: Lækker som aftensmad, og hvis I ikke er fire personer, der spiser af den, er der nok til morgendagens frokostsalat. Du kan evt. bruge fisk i stedet for kylling. Og hvis køleskabet er tomt for grønsagerne i opskriften, kommer du bare nogle andre i. 
Hvis du har muliglied for det, så brug brysterne fra en økologisk kylling. Den har ikke fået kunstige hormoner, der kan lave kludder i din egen hormonsuppe.