4 personer
300 g kyllingebryst u/ben (eller kalkunfilet)
1 ½ spsk  olie
2 små løg
2 fed hvidløg
2 friske røde chili
3 store tsk  Sharwood tandoori-karrypasta rød, medium stærk fåes bl.a i Brugsen, andre mærker kan også bruges, men pas på styrken
4 dl hønsebouillon
1 ds  kokosmælk ca. 400 g
1 bdt  forårsløg
 
Skær kødet i tynde strimler. Pil løg og hvidløg, og hak dem meget fint. Flæk chilierne, og skrab kernerne ud. 
Skær dem i meget tynde strimler (husk at vaske hænder og bræt, for chili-saften "brænder"). 
Varm olien op i en gryde, der kan rumme suppen, og svits løg, hvidløg og chili et par minutter. Det skal ikke blive brunt. 
Kom karrypastaen i, og lad den svitse med 1-2 minutter. 
Kom kødet i, og rør til det har skiftet farve. 
Tilsæt bouillon, og kog under låg 5 minutter. 
Rør kokosmælken igennem, og kom den i suppen. 
Lad det hele småkoge i 5 minutter. 
Rens og snit forårsløgene i tynde skrå skiver, og kom dem i suppen. 
Kog igen 5 minutter. Smag supppen til med evt. salt og peber. 
Serveres varm med flûtes.