1 kg  kyllingekød uden skind 
2 l. vand 
2 porrer 
4 gulerødder 
½ selleri 
1 persillerod
Sæt kyllingekød i en gryde og dæk med vandet. 
Bring det i kog uden låg Skum suppen lige før den koger. 
Tilsæt salt. 
Kog kødet ved lav varme under låg til den er mør. 
Bind en suppevisk af 4-5 grønne porreblade , som lægges om et par blade  fra selleri, persillerod eller persille. 
Kog visken i suppen ca. 20 min. 
Kog gulerødder, selleri og persillerod hele  på suppen, og tag dem op når de er møre. 
Skær det hvide på porrerne i tynde ringe, men kog dem først senere på suppen. 
Tag kødet op, når det er mørt og hold det varmt. 
Si suppen igennem et klæde. 
Hæld den tilbage i gryden og kog porreringene i den i ca. 5 minutter. 
Tilsæt derefter de småt udskårne, kogte grønsager. 
Varm forsigtigt suppen, og smag den til med salt.