
6 rødløg 
4 fed hvidløg 
600 g kyllingebryst uden skind og ben 
4 spsk olivenolie 
gule og grønne peberfrugter, 2 af hver 
courgette, blegselleri og tomater, 350 g af hver 
salt og peber 
1 spsk friske timianblade 
1 spsk frisk basilikum, hakket 
1 tsk friske rosmarinnåle 
1 ¼ dl fjerkræfond 
 
Pil løgene, og skær dem i skiver. 
Pil hvidløget, og hak det fint. 
Skyl kyllingekødet, dup det tørt, og skær det i strimler. 
Svits løg og hvidløg i varm olivenolie i 3-4 min, til de er klare. 
Kom kyllingestrimlerne i, og lad dem stege med i ca. 3-4 min. 
Gør peberfrugter, courgetter og blegselleri i stand, skyl dem, og skær dem i halvstore tern. 
Skyl tomaterne, fjern stilkfæstet, og skær frugtkødet i skiver. 
Kom ⅓ afkølet fjerkræblanding i den gennemvædede stegeso. 
Fordel ⅓ af grønsagerne herover, og krydr. 
Drys en portion krydderurter over. 
Fortsæt på samme måde, til alle ingredienser er brugt op. 
Hæld fonden ved, sæt låg på, og giv ratatouillen 50 min i ovnen ved 200°C.