Logo

Løgsauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg
1 fed hvidløg
5 hvide peberkorn
1 æggeblomme
1 spsk eddike
½ tsk fint salt
1 spsk olie
evt. en anelse sukker

Pil løgene, og skær dem i kvarte. Pil hvidløget.
Kom løg, hvidløg og peberkorn i en lille gryde.
Tilsæt vand, indtil løgene er dækket, og kog i 20 minutter.
Blend æggeblomme, eddike, salt og olie sammen i en blender.
Sigt løgene over i en skål (gem kogevandet), og fjern peberkornene. Blend løgene med æggeblandingen, og spæd op med kogevandet, til du synes, at saucen har den rette konsistens.
Varm saucen godt igennem i en gryde under omrøring.
Den må ikke koge, så skiller den.
Smag til med salt og peber og eventuelt en anelse sukker.

Kan serveres til kogt fisk, hakkebøf eller fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her