Logo

Løgsuppe med ostebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,4 liter mørk fond
2 stk alm. løg
3 stk skalotteløg
2 stk hvidløg
3 spsk olie
 
Ostebrød af:
2 stk toastbrød
frisk parmesan
 
Løgene pilles og snittes, sauteres på pande eller i gryde til de er blanke. De må ikke tage farve.
De krydres med salt og peber.
Løg og fond blandes sammen og koges godt igennem – gerne under låg.
Det skal koge til løgene er møre, så er suppen klar.
Brødet befries for skorper og skæres i trekanter.
Parmesan rives på de store huller.
Det kommes på brødet og gratineres i ovn ved 200ºC til den ønskede farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her