Logo

La Toffaille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 personer)
 
1 kg skrællede og skiveskårne kartofler
1 dl gåsefedt
80 g store røgede bacontern
3 fed upillede hvidløg
Timian, laurbærblad, salt, peber
 
Steg kartofler og bacon hårdt i gåsefedtet i en tykbundet gryde. Tilsæt timian, laur­bærblad, salt og peber.
Efter 10 minutters "hård" stegning, når kartoflerne er gyld­ne, lægges låg på.
Lad stege videre stille og roligt i 20 minutter.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladeglaseret nødderand med vanilleparfait og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!