Logo

Lagkage med jordbær og citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lagkager

Bunde:
4 æg
1 1/2 dl sukker
1 dl mælk
1 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver

Fyld:
1 1/2 dl vand
1 tsk revet citronskal
1 citron (saften)
3/4 dl sukker
2 spsk Maizena
1 æggeblomme
1 æggehvide
2 dl piskefløde
250 g jordbær

Pynt:
3 dl piskefløde
250 g jordbær

1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
2. Vend hvedemel og bagepulver i.
3. Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 200° i 25-30 minutter.
4. Lad kagen afkøle lidt, inden den tages ud af formen og lægges på en bagerist.
5. Til fyldet blandes vand, citronsaft, Maizena og æggeblomme i en gryde.
6. Opvarmes under piskning til cremen tykner, tilsæt citronskal og sæt gryden i koldt vand til afkøling. Pisk af og til i cremen.
7. Pisk æggehvide og fløde hver for sig, og vend det i den kolde creme.
8. Del kagen i tre bunde med en sytråd.
9. Fordel creme og jordbær i skiver mellem lagene.
10. Sæt kagen koldt - lav den gerne dagen før.
11. Dæk kagen med flødeskum og pynt med jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelbund med chokolade og sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os