Logo

Laks à la Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 laksesteaks
1 spsk olie
1 spsk hakket dild
1 spsk citronsaft
1 tsk revet citronskal
1/2 tsk salt
peber

Salat:
1 agurk
3 forårsløg
1 rød chili
1 lime, saften heraf
1 mango i tern
salt

Salaten laves først. Skær alle ingredienser i passende stykker og drys lidt salt over limesaften og stil i køleskab. Pisk olie, dild, citronsaft og skal godt sammen og smør på laksesteaksene - drys med salt peber og grill 5 min i ovn eller på grill.

Serveres evt. med bagte kartofler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den skønneste julekonfektHer er hjemmelavet konfekt til store og små, og det meste af det er nemt at lave, så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os