Logo

Laks bagt med rygeost og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende ret med laks og rygeost, der er let at lave. Prøv retten med en lækker salat og et glas hvidvin.

 

 

 

1 lakseside med skind på
1-2 rødløg, finthakket
4 spsk hakkede blandede krydderurter, fx dild, purløg, persille
200 g rygeost
1-2 dl cremefraiche 38%

Fjern evt. ben fra laksesiden, og skær endestykkerne af, så man har et reelt stykke fisk.

Hak kødet fra endestykkerne fint, og bland det med rødløg, krydderurter, rygeost og cremefraiche.
Smag til med salt og peber.
Lav en lomme i laksesiden med et skråt snit fra den ene ende til den anden (undgå at skære i skindet).

Fyld lommen med rygeostecremen.
Læg herefter laksen i et ovnfast fad, og bag fisken i ovnen ved 180° ca. 45-50 min, til laksen er færdig.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chantilly med balsamicoBalsamico Chantilly minder meget om helt almindelige flødeskum. Denne opskrift kan bruges...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!