Logo

Laks fra Yucatan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 laksekoteletter á ca. 200 g pr. stk
2 spsk limesaft
Salt
Peber, friskkværnet
1 spsk olivenolie
100 g løg, finthakket
100 g rød peberfrugt, finthakket
60 g græskarkerner
2 spsk frisk koriander, finthakket
1/2 dl appelsinsaft

pynt:
2 hårdkogte æg, delt i kvarte
Limebåde

Ovnen forvarmes til 180°C.
Fisken aftørres med en køkkenrulle. Derefter gnides den godt med limesaften og anbringes i et fladt ovnfast fad og krydres med salt og peber. Olien opvarmes i en tykbundet gryde, løg, peberfrugt, græskarkerner og halvdelen af korianderne kommes i gryden. Det hele steges ved svag varme, indtil løgene er blanke og klare, ca. 5 - 10 minutter.

Grydens indhold fordeles nu over fisken. Appelsinsaften hældes over, fadet tildækkes og stilles i ovnen i 15 - 20 minutter, indtil fisken er mør. Retten pyntes med resten af korianderne og de kvarte æg.

Hertil serveres nykogt Jasmin ris, hvori der er vendt en klat kold smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærsalat med isEn lidt anderledes og supernem jordbærdessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!