400 gram laksefilet uden ben 
100 gram puy linser 
100 gram grønsager (gulerod, selleri,løg) 
200 gram kartofler 
2 dl hvidvin 
100 gram smør 
20 gram bredbladet persille 
½ dl olivenolie 
50 gram butterdej 
20 gram rød peber 
salt og peber 
citronsaft 
Butterdejen trykkes ud i en rund form på ca 8-10 cm. 
Ovenpå lægges tynde skiver kartofel i vifte som pensles med olie, og det bages i ca 30 mín ved 180ºC.
Linserne koges i letsaltet vand i 20 min og derefter sauteres de af med grønsagerne som er skåret i bruniose og krydres. 
Laksefileten udskæres og formes på samme måde som kartoflen evt ved at hakke det groft. 
Hvidvinen og rød peber koges ned til halvdelen og blendes sammen med det kolde smør, så det bliver en beurre blanc. 
Olien blendes sammen med persille og citronsaft 
Til sidst anrettes tallerken med kartoflen i bunden, laksen ovenpå, linserne omkring og til sidst saucen med strejf af persilleolie.