Logo

Laks i dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 stykker fersk eller optøet laks
2-3 spsk tørret dild
1-2 spsk sennep
1 spsk fiske bouillon
1 dl cremefraiche
1 1/2 dl vand
 
Først laves "saucen": Vand, dild, sennep og cremefraiche varmes i en
gryde.
Fiske bouillon'en tilføjes.
Når dette er varmt, tilsættes laksestykkerne, som skæres i mindre
bidder.
Evt kan man tilføje et sjat hvidvin!
Serveres med ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!