Logo

Laks i fad - nemt og hurtigt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca 300 g laksestykker
1 dåse hakkede tomater evt med basilikum og oregano
1 bundt forårsløg
ca 200 g spinat fra frost
revet parmesanost
evt muskatnød
tilbehør: ris
 
Tænd ovnen på 200°C.
Læg laksestykkerne i et ovnfast fad ca 18x23 cm.
Kom de hakkede tomater ud over laksen, så det dækker helt. Rens og snit forårsløgene i små ringe og fordel dem i fadet.
Fordel spinaten i fadet. Hvis spinaten er frosne små stykker kan de sagtens lægges direkte i.
Fordel parmesanosten over, det skal være et pænt lag, der dækker.
Riv evt lidt muskatnød over.
Sæt fadet i ovnen i 20-25 min. kog risen imens.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt og nødde yoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!