Logo

Laks i forårsklæder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g laksefilet
1 bundt grønne asparges
citronsaft ca. 2 spsk
piskefløde ca. 1 1/2 dl
salt og peber
Tilbehør: små nye kartofler
 
Knæk asparges i enden (hvor de slipper naturligt) og skyl dem i koldt vand.
Læg dem i et olivenoliesmurt fad side om side.
Fjern evt. skind fra laksen og skær fileten i ca. 3x3 cm bidder der lægges ovenpå de grønne asparges.
Krydr med først citronsaft og dernæst salt og peber.
Hæld fløde over, til asparges er dækket.
Sæt i en 220°C varm ovn i ca. 25 min.
Server nykogte små kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!